Laatste Update. 13-08-2020

Laatste Update. 13-08-2020

Beste Lezer,

Het is een bewogen jaar. Corona is nog niet de wereld uit en heeft onze samenleving behoorlijk in de hand. We willen toch echt gaan kijken om samen met jullie een ALV te gaan organiseren met daarbij een wandeling en daaraanvolgend een Barbeque.
Deze dag zal 13 september 2020 zijn. Dit alles gaan we natuurlijk doen met het oog op alle richtlijnen van het RIVM en we houden ons aan de 1,5m samenleving. Ook willen we de mensen erop wijzen bij klachten aub thuis te blijven!!

Ook is dit natuurlijk het moment voor eventuele / toekomstige pup eigenaren om informatie en contacten te leggen. Het is altijd goed om meerdere verhalen aan te horen van diverse fokkers of hond eigenaren. Dus ook U als nog geen lid bent, bent U van harte welkom, wel willen we na de wandeling de ALV houden met de leden. U kunt eventueel dan op het terras even vertoeven.

We starten om 13:00 met een wandeling van ca 2 uur bij Eetcafe Pagnevaart Oude Antwerpsepostbaan 79 in Hoeven. Rond 15:00 starten we met onze ALV en rond 17:00 start de BBQ. Keuze genoeg om uw dag in te delen zoals u wenst.

Kosten BBQ zijn voor leden €20,- incl 4 consumpties (Bier, Wijn of frisdrank)
Kosten BBQ voor niet leden is €25 euro excl drank.
BBQ bestaat uit diverse soorten vlees, salades, smeersels en stokbrood.

Wel willen we U vragen zich voor 5 september 2020 aan te melden bij:

Philip Nobels (Secretaris)

U zal dan een email terug ontvangen met de bevestiging en eventuele kosten. Houdt u er rekening mee dat de kosten voor de BBQ ook voor 5 september overgemaakt dienen te worden op onze rekening.