!! Thai Weekend !!

!! Thai Weekend !!

De TRCN bestaat dit jaar 15 jaar en dat gaan we vieren op:

6 – 7 – 8 September 2019

lokatie:
Recreatiecentrum Besthemenerberg
Besthemenerberg 1
7731 PB Ommen (NL)

overnachtingsmogelijkheden: www.besthmenerberg.nl
of
bent u lid van de TRCN informeer naar de mogelijkheden!
email: penningmeester@trcn.nl
Let wel..boek zsm uw overnachting want VOL = VOL!!

Samen met de organisatie van “best(h)ehondendag” een Thai Weekend organiseren op het vakantiepark Besthmenerberg in Ommen.

Wat gaan we onder andere doen?
Vrijdag 6 september:
Is natuurlijk aankomst dag..we hebben een lokatie op het park waar we gezellig in de avond samen kunnen komen en we met elkaar het start van het Thai Weekend in kunnen luiden.

Zaterdag 7 september: TOEGANG is GRATIS!
Er zullen allerlei activiteiten en workshops georganiseerd worden van 11-17:00 uur. De TRCN zal een marktkraam betrekken om onze club en onze rassen te vertegenwoordigen waar u van harte welkom bent om erbij te komen met uw Thai-Ridgeback of Thai Bangkaew dog, want we hebben genoeg ruimte! Kunnen we samen mensen informeren! Leuk!!
Om u alvast een idee te geven: eigen snuffelmat maken, schat zoeken, racen op de Jack Russel racebaan, zwemmen met je hond in het buitenbad (peuterbad en grote zwembad), spelen met je hond op het speelveld, speurtocht, op de foto met je hond en je mag zelfs gebruik maken van een hondendouche!!
Er zijn ook op inschrijving diversen workshops te volgen..let op!! VOL = VOL dus wees er deze dag op tijd bij!
dogfrisbee, demo en workshop Hoopers, demo pakwerk, Workshop BTA, workshop agility en er zal nog meer gepland worden. Daarnaast zijn er allerlei kramen met leuke aansluitende hebbedingetjes en informatie. Het bezoeken van deze dag is GRATIS voor iedereen!

Om 17:30 zal er nog een BBQ zijn en voor €17,50 (BBQ incl 3 drankjes, bier, fris en wijn) 
graag vóór 31 augustus bij ons inschrijven via penningmeester@trcn.nl. en betaling voldaan te hebben naar NL23RABO0102282552 / BICnr: RABONL2U ondervermelding van uw naam, adres en aantal BBQ-ers.
De avond zal in een clubhuisje samen verder voortgezet worden als een “American Party” tot…dat betekent graag uw eigen drank en snacks meenemen.

Zondag 8 september:
Gaan we zelf met onze honden en eigen vereniging de dag vullen met een mooie wandeling en hele leuke workshops zoals; steppen met de hond en ringtraining..misschien nog meer..Als u in het bezit bent van een tuigje voor uw hond neem deze dan zeker mee..zorg wel dat de luchtwegen van uw hond goed vrij zijn bij gebruik.

Heeft u er al zin in??!!
Wij wel hoor!!

Mail snel naar penningmeester@trcn.nl om uw informatie te ontvangen of over de overnachtingsmogelijkheden! VOL = VOL

Wilt u alvast een idee vormen van dit weekend?
Kijkt u maar eens op www.besthehondendag.nl

Downloads:

Thai Weekend
Debest(h)ehondendag