Bestuur

Bestuur

Voorzitter: Karel Eeckhout
Hallo, mijn naam is Karel Eeckhout
In het dagelijks leven doe ik technical engineering in een bedrijf als ook de milieu problematiek. Meer dan 30 jaar ben ik vertrouwd met de hondenwereld. In deze 30 jaar heb ik verschillende activiteiten gedaan zoals: whandling, politie en leger honden trainen, gehoorzaamheidsprogramma, behendigheid, seniorhandler,…. Samen met mijn vrouw       Jeannique Valcke hebben we de “DES POENJAAP “ kennel opgestart. Het was een Bouviers des Flandres kennel met zowel werkhonden ( IPO, Shutzhund ,…..) als ook Showhonden met Int. Kampioenstitels In 1996 kwamen we bij de Australian Cattledogs uit en was het terug een uitdaging om een nieuw ras te leren kennen en mee te werken. In 2004 kochten we de eerste TRD en sloten we ons aan bij de TRCN, terug een nieuwe uitdaging vooral het totale verschil met de herdershonden

Secretaris: Philip Nobels
Ik ben Philip Nobels ,
Ik woon in België te Kapellen samen met mijn vriendin Myriam, dochter Lindsey en Ghost een Thai – Ridgeback van bijna 11 jaar oud. Ik werk aan de haven van Antwerpen. Rijd er met een busje om de havenarbeiders naar hun kranen en boten te brengen. 13 jaar geleden besloten we om ons een pup aan te schaffen. Moest er wel 1 zijn met een pittig , eigenwijs karakter. Na een zoektocht op het internet kwamen we bij de Thai Ridgeback terecht. Die volledig aan onze eisen voldeed, zowel qua karakter als uiterlijk. Dan zijn we naar verschillende fokkers geweest en hebben we evenementen van de TRCN meegedaan om zo het ras beter te leren kennen. Na heel wat mislukte dekkingen en het verkeerde kleur in het buitenland hebben we op een wandeling van TRCN de fokker des Poenjaap ontmoet. Het klikte meteen tussen ons, wat vind ik heel belangrijk is en daar hebben we het geluk gehad dat onze rode reu er geboren werd. Na 7,5 weken kwam hij naar ons thuis. Bloed , zweet en tranen heeft het ons gekocht om hem op te voeden. Maar het is het me uiteindelijk gelukt mits de hulp van de fokker en de TRCN. Daarom vind ik het belangrijk dat wij de TRCN terug op de juiste rails krijgen en de mensen met Thaise rashonden met hun vragen ergens terecht kunnen en zo geholpen worden. Met de twee rassen samen hopen wij dat onze club met de steun van onze leden weer kan groeien.

Penningmeester: Bathseba Marijnissen
Vanaf de start van de TRCN in september 2004 ben ik een vertrouwd gezicht geweest binnen de TRCN. Vele taken heb ik in het verleden opgepakt echter door privé omstandigheden in 2015 helaas genoodzaakt mijn taken als bestuurslid te laten liggen. Ik ben een doorgewinterde dierenliefhebber, opleiding tot kader diermanagement en daarna vele management taken binnen diversen organisaties opgevolgd. Op dit moment ben ik kwaliteitsmanager en accountmanager, vrijwilliger dierenbescherming, mantelzorger en mama. We hebben 2 honden; een Schapendoes en een Thai Ridgeback. Onze Thai is er 1 uit duizenden zelf voortgebracht en opgevoed, tja de schapendoes was een noodzaak qua karakter binnen ons gezin welke ik je graag persoonlijk toelicht. We hebben vele ervaringen met het ras opgedaan, zelf gefokt, ook diverse ervaringen en uitdagingen voorbij zien komen. Het penningmeesterschap binnen de TRCN is voor mij geen vreemde taak en is iets wat ik graag wil doen om onze vereniging een goede koers te laten varen met mooie clubdagen, bijeenkomsten en wie weet wat nog meer.
We zullen elkaar vast nog eens zien;)

Algemeen bestuurslid: Huub van Ham
Hoi, mijn naam is Huub van Ham en ben van beroep rij-instructeur. Opgegroeid met honden en mijn ouders hebben altijd honden gefokt. Via een vriend in Thailand ben ik in contact gekomen met de Thai Bangkaew Dog en heb ik 5 jaar geleden de eerste Thai Bangkaews naar Nederland gehaald en later zijn er nog meer gevolgd. Ik ben zeer gecharmeerd van dit primitieve ras en inmiddels meerderen met mij. Ik zou graag met de TRD leden een gezellige en actieve club op poten te zetten om deze 2 Thaise hondenrassen te promoten en te begeleiden.