Welkom.

Welkom.

Zoals velen al vast hebben vernomen is het een en ander veranderd binnen de TRCN. We hebben een bestuur wissel gehad en op dit moment zo snel mogelijk een website in de lucht gezet om jullie te laten weten dat de TRCN blijft bestaan.

Het voorgaande bestuur had al de contacten gemaakt om de toekomst van de TRCN verder op te bouwen samen met vertegenwoordigers van het ras Thai Bangkaew Dog. Het huidige bestuur zal deze taken natuurlijk verder op zich nemen en samen met hen onder de TRCN ook dit ras vertegenwoordigen.

Onze rasvereniging zal dan zeker ook een alias dragen namelijk: Thaise Rashonden Club Nederland.

Zoals we in september 2004 hebben gedroomd om deze vereniging uit te laten groeien tot een mooie gezellige club met vele mogelijkheden om ervaringen uit te kunnen wisselen, zal het huidige bestuur ook deze droom verder tot uiting laten brengen!

Als er vragen zijn, ideeën, op of aanmerkingen laat het ze aub weten.

Op dit moment werken we hard op de achtergrond om van alles weer op de rit te krijgen en zo ook deze website!
We rekenen op uw geduld.

Bent u reeds lid of staat u op onze ledenlijst?
– dan mag u binnenkort een persoonlijk bericht van ons ontvangen!
Bent u nog geen lid, maar wenst u dat alsnog te worden?
– gelieve een mail te sturen aan onze voorzitter!

Bij de button Bestuur kunt U het huidige bestuur vinden.

Update volgt.

GROETEN NAMENS:
HET BESTUUR.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *