Thaise Rashonden Club Nederland

Thaise Rashonden Club Nederland

Welkom op de officiële webpagina van de TRCN. De vereniging die de rashonden Thai-Ridgeback en Thai Bangkaew Dog vertegenwoordigen. Wij zijn erkend door de Raad van Beheer, de overkoepeldende organisatie binnen Nederland die alle (ras)honden een warm hart toedraagt en streeft naar een goed hondenbeleid binnen Nederland. Op onze website zal u informatie vinden over onze activiteiten, puppy’s, fokkers, raseigenschappen en natuurlijk ook onze contact gegevens. Heeft u vragen, opmerkingen of misschien een uitdaging met uw Thai Ridgeback of Thai Bangkaew Dog..schroom niet en neem gerust contact met ons op.

Op 5  september 2004 hebben we het doel gesteld om deze vereniging uit te laten groeien tot een mooie gezellige club met vele mogelijkheden om ervaringen uit te kunnen wisselen. Dat doen we natuurlijk graag samen met u!

Ook bent u van harte welkom om eens kennis te maken met bovenstaande rassen op 1 van onze bijeenkomsten of bij een aangesloten fokker en zelfs bij diverse leden thuis. Informeer gerust naar de mogelijkheden en wij adviseren u welke opties bij u passen.

Kijk gerust verder op de website en hopelijk zien we u binnenkort eens voor een persoonlijke kennismaking.

GROETEN NAMENS:
HET TRCN BESTUUR.